The Finest Brands BV is nieuwe distributeur Slide-Kick

De markt is continu in beweging, ook bij Innotwins.

Bij deze laten we u graag weten dat wij de verkoop van de Slide-Kick met ingang van heden overgedragen hebben aan een distributeur.

Wij zelf gaan ons voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Voor nieuwe inkooporders van de Slide-Kick,  maar ook voor andere producten kunt u vanaf vandaag terecht bij:

The Finest Brands B.V.
t.a.v. Sander Schuiten
Stephensonstraat 4A
2014KD Haarlem
0031 (0)23 760 23 71

sales@thefinestbrands.eu

www.thefinestbrands.eu


De Slide-Kick in het nieuws!


De Slide-Kick in de aanbieding!
Van 1 maart tot en met 31 mei 2017 verlaagt Innotwins de adviesverkoopprijs van de Slide-Kick van € 19,95 naar € 11,95 (excl. BTW)!


De Slide-Kick in Canadian Woodworking
De Canadese website Canadian Woodworking Home Improvement heeft aandacht besteed aan de Slide-Kick. Klik hier voor het artikel.


Slide-Kick in de Aannemer en ZZP'er in de bouw
De Aannemer editie januari 2016 en ZZP'er in de Bouw editie februari 2016 hebben een mooi interview met Bas Mooij geplaatst over de Slide-Kick.Slide-Kick in de Schildersvakkrant
De SchildersVakkrant heeft in de editie van 20 november jl. een mooi artikel geplaatst over het veilig werken met de Slide-Kick.


Slide-Kick in actiekrant van Groenhart
Firma Groenhart plaatst in haar laatste editie van haar actiekrant van november/december, op pagina 9, de Slide-Kick handig hulpmiddel voor gebruik in combinatie met Festool gereedschap.


Slide-Kick op www.vgprofessional.nl
www.vgprofessional besteed aandacht aan de Slide-Kick. Klik hier voor het volledige artikel.


Verloting Slide-Kick in Goed Bezig van Arbouw
Arbouw verloot tien Slide-Kicks onder de lezers van haar blad Goed Bezig. Ga naar www.arbouw.nl/verloting en maak kans op onze multifunctionele haak!


Bericht geplaatst: zondag 14 juni 2015


Arbouw film over Slide-Kick
Arbouw besteedt aandacht aan de Slide-Kick in het onderstaande filmpje.


Bericht geplaatst: zondag 14 juni 2015


Slide-Kick op www.arbouw.nl
De website voor gezond en veilig werken www.arbouw.nl heeft de Slide-Kick in haar bestand opgenomen. Op www.arbouw.nl staan arbovriendelijke hulpmiddelen die in de bouwnijverheid te gebruiken zijn.


Bericht geplaatst: donderdag 16 april 2015


Festoolgebruikers Verenigde Staten ontdekken de Slide-Kick!
De Slide-Kick wordt nu wereldwijd bekeken door Festoolgebruikers op www.festoolownersgroup.com!


Bericht geplaatst: vrijdag 13 februari 2015


Schager Courant - woensdag 3 december 2014


Tekst: Harry de Jong | Foto John Oud

Bewegingsvrijheid door kracht van de eenvoud

Callantsoog Het octrooi is aangevraagd, sinds deze week ligt het product in de winkel. De slide-kick, een uitvinding van de Callantsogers Bas Mooij en Patrick Bergman. ,,Tijdens het klussen hoeven slangen en snoeren niet meer in de weg te zitten’’, zegt Mooij over de clip die aan de zijkant van het lichaam snoeren van apparaten of een afzuigslang op hun plek houdt.

Mooij bestiert zelf een timmerwerkplaats en weet uit ervaring hoe irritant en gevaarlijk het kan zijn: snoeren van elektrisch gereedschap die tijdens het werk in de weg zitten. Om gek van te worden. ,,Bij heel veel werkzaamheden moet vandaag de dag ook direct stof worden afgezogen en sta je dus met een stuk gereedschap én bijvoorbeeld een stofzuigerslang in je handen. Voordat je het weet hindert die slang je in je werk, omdat-ie alle kanten op vliegt. Of neem snoeren die ergens achter blijven haken of het snoer van de heggenschaar waarover je struikelt.’’

Veiligheid
De slide-kick houdt de afzuigslang, maar ook elektrische snoeren op hun plek langs de heup. ,,Dat geeft bewegingsvrijheid en veiligheid tijdens het werk.’’ Een clip die aan de broekrand kan worden vastgezet en waar vervolgens weer snoeren en slangen aan kunnen worden bevestigd; veel meer is het eigenlijk niet. ,,Als je het ziet denk je: bestaat zoiets al niet? Nee dus. Wij hebben er octrooi op aangevraagd’’, aldus Mooij, die het product samen met de in de energiesector werkzame Bergman ontwikkelde. ,,Bij veel goede vindingen is het uiteindelijk de kracht van de eenvoud die ze tot een succes maakt. Hopelijk gaat dat ook op voor de slide-kick. Wij hebben er in elk geval een goed gevoel over.’’

Zo goed, dat de twee het bedrijf Innotwins hebben opgericht om hun vinding te verkopen. ,,We hopen de komende tijd met nog meer innovatieve producten op de markt te komen. Daarvoor hebben we diverse ideeën die we verder willen uitwerken. We zijn beiden vaak oplossingsgericht bezig, proberen producten te ontwikkelen om problemen op te lossen die zich tijdens uiteenlopende werkzaamheden voordoen.’’


Bericht geplaatst: woensdag 3 december 2014

Innotwins BV
Prévinaireweg 17
1759 GW CallantsoogTelefoon
+31 (0)6 26 54 68 05E-mail
info@innotwins.nlInternet
www.innotwins.nl

Verkooppunten

Nieuws

Algemene voorwaarden

Disclaimer